Floris

In november 2018 werd bij Floris de diagnose diffuus midline glioom gesteld, een ongeneeslijke vorm van hersenstamkanker. Floris vierde zijn 18e verjaardag op 13 juli 2020. Op 11 augustus 2020 overleed Floris aan de gevolgen van hersenstamkanker.

Floris wilde later graag ondernemer worden. Tijdens zijn ziekte begon hij met de productie en verkoop van onderzetters gemaakt van gerecyclede kurken. Floris' avontuur eindigde helaas veel te snel. 

Floris had een positieve en optimistische levenshouding. Zijn ziekte zag hij daarom als stomme pech. Tot op het laatste moment heeft hij van alles en iedereen zoveel mogelijk genoten. Hij was de verbindende factor in veel opzichten en had daarom veel vrienden. Zonder Floris geen feestje. 

Jonge Twee

Wij missen Floris elke dag. Daarom hebben wij besloten om de onderneming voort te zetten met Floris in gedachten en een duidelijke missie.

Missie

Jonge Twee is een winstbeogende onderneming met een korte en lange termijn doelstelling. Onze korte termijn doelstelling is om 6.604 onderzetters te produceren en met winst te verkopen. Dat is één onderzetter voor elke dag dat Floris heeft geleefd. Met de winst steunen wij Stichting Semmy. 

Onze lange termijn doelstelling is om een duurzame onderneming op te bouwen met eerlijke producten en altijd een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren. Zo houden wij de herinnering aan Floris blijvend in stand.

Team

Het team van Jonge Twee bestaat uit Tammo Bieze en Joep van den Ende. Samen zijn wij  verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf. Daarbij worden wij geholpen door vrienden en familie. Zo vormen de ouders van Floris, Han en Ingeborg, samen met Wichard Bieze en Raymon van den Ende de adviesraad binnen ons bedrijf en staan zij ons bij met raad en daad.

Korte bedrijfsintroductie
Bedrijfsintroductie jonge twee.pdf (113.33MB)
Korte bedrijfsintroductie
Bedrijfsintroductie jonge twee.pdf (113.33MB)


FLOW
Goed voor elkaar