JOEP EN TAMMO

 

JOEP
Ik ben geboren op 6 november 2001 in Rotterdam. In 2007 zijn wij verhuisd naar Amersfoort. In Amersfoort zat ik op de School op de Berg en heb mijn middelbareschooltijd doorgebracht op het Corderius College. Eind vorig jaar ben ik geslaagd voor het VWO. Om mij beter te kunnen oriënteren op een vervolgstudie, heb ik een tussenjaar genomen. In dit jaar wil ik een keuze voor een vervolgstudie maken en ondertussen de onderneming Jonge Twee opzetten samen met Tammo.  


TAMMO

Ik ben geboren op 18 mei 2002 in Amsterdam en heb net als Joep in Amersfoort op de School op de Berg basisonderwijs gevolgd. Mijn middelbareschooltijd breng ik door op het Johan van Oldenbarnevelt Gymnasium in Amersfoort. Ik hoop dit jaar klaar te zijn met school en overweeg om econometrie te gaan studeren. 

Floris, Tammo en Joep

Tammo kent Floris al vanaf het prille begin. Ze zaten samen op het kinderdagverblijf. Floris ging naar de Pallas Athene basisschool en Joep en Tammo zaten bij elkaar in de klas op de School op de Berg. Op het Corderius College kwamen Floris en Joep bij elkaar in de klas. Tammo ging naar het JvO in Amersfoort. 


FLOW
Goed voor elkaar